Wednesday, May 27, 2009

Utstilling

Bare et lite tips fra Stavanger Aftenblad: Francesca Lucchini og Graziella Zanaboni fra Milano stiller ut sine bilder i kunstneren Mario Mirianio Moracchioli sitt eget galleri i Storgata på Bryne. Utstillingen åpner torsdag denne uken (28. mai).

Illustrasjon; L'ALBERO DORATO(IL DOPPIO) Graziella Zanaboni (bildet er fra Zanabonis egen webside)

Monday, May 18, 2009

Hageselskap for medlemmer / festa d'estate

SEGUE MESSAGGIO IN ITALIANO
............................................
Fredag 12. juni blir det nok en anledning til å møtes over en prat og litt god mat og drikke. Denne gang er det hageselskap i Haukeligt. 28 (hos Hanne på Storhaug). Ta med litt til koldtbordet og det du selv ønsker å drikke til. Dessuten kan det være lurt å ta med litt ekstra klær. Vi starter kl. 19.00.
Alle medlemmer er hjertelig velkomne! Og for deg som ikke er medlem ennå, er det bare å sende en e-post til italiakultur@gmail.com og betale kr. 150 til kontonummer 05395860846
Send oss gjerne en melding dersom du kommer og dersom du lurer på noe.
...........................................
Si ripropone un incontro culturale il venerdì 12 giugno, per interessanti discussioni da consumare in compagnia di buon cibo e vini DOC. Questa volta ad ospitarci è Hanne a Storhaug (Haukeligt. 28), che apre le porte del giardino di casa sua. Ti invitiamo a portare qualcosa di buono da aggiungere al buffèt e ciò che desideri da bere. Sarebbe una buona idea portare abbastanza vestiti per un`ordinaria serata norvegese.La festa comincia alle ora 19:00.Tutti i membri del Centro Culturale Italiano sono i benvenuti! Se ancora non sei membro invia un`e-mail a italiakultur@gmail.com e ti pregiamo di pagare la tassa d`iscrizione al conto corrente: 05395860846

Facci sapere tramite una e-mail se vieni o inviane una se ti servono informazioni.

Tuesday, May 12, 2009

Spennende møte

Det ble et spennende møte med forfatter Francesca Bellino og skuespiller Ahmed Hafiene under vår lille "Italiensk uke" 21-23 april.

Filmen "La Giusta Distanza" ble vist i samarbeid med Kino 1, med forfatteren tilstede både under og etter filmen. Hafiene fortalte om sine betraktninger og opplevelser under innspillingen, også backstage, og om filmen. Se ellers omtale av filmen under.

Francesca Bellini leste fra "Once"og fortalte om reiser og opplevelser hun har hatt i forbindelse med arbeidet underveis. Det ble en spennende reise gjennom det flerkulturelle Tangomiljøet i Buenos Aires, elegant demonstrert gjennom flott oppvisning av dansere fra Tangoverkstedet.

Beklageligvis hadde vi ikke, i stor nok grad, klart å nå frem med informasjon og reklame for arrangementet, derfor var det ikke mange som fikk anledning til å få med seg dette spennende møtet. Vi satser på å gjøre det bedre fremover.

Uformelt møtested

Det er kommet frem ønske om et uformelt møtested, et stamsted for dem som bare vil sette seg ned med en kopp kaffe eller lignende, et spill og en prat på norsk eller italiensk. Vi satser på at mange har anledning til å stikke innom Bøker og Børst i Øvre Holbergsgate fra klokka seks og utover en søndag av og til.